Breaking news

εργασία
A

Το ΑΣΕΠ δημοσίευσε σήμερα, Πέμπτη τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης, διοριστέων και απορριπτέων υποψηφίων επιλαχόντων στο ΑΣΕΠ, μέσω της προκήρυξης 8Κ/2020.

Ειδικότερα, πρόκειται για την πλήρωση πέντε θέσεων τακτικού προσωπικού του κλάδου/ειδικότητας ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού προσωπικό στο ΑΣΕΠ, χωρίς νέα προκήρυξη από επιλαχόντες.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι υποψήφιοι στους πίνακες κληθέντων σε συνέντευξη και μη επιλεγέντων (αποκλειομένων) και αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις 

Κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων επιτρέπεται η άσκηση ενστάσεως μέσα σε αποκλειστική προθεσμία 10 ημερών που αρχίζει από την επομένη της κατά τα ανωτέρω καταχώρισής τους στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ.

H προθεσμία υποβολής των ενστάσεων ορίζεται από αύριο, Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023 έως και τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο ΑΣΕΠ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.
Ένσταση για την Προκήρυξη 8Κ/2020
Κατηγορία: Δ.Ε. -  ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ
T.Θ. 14308 Αθήνα
Τ.Κ. 11510

Δεκτή επίσης γίνεται και η υποβολή ένστασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected].

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο 20 ευρώ, άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr), μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Προσωρινά αποτελέσματα ΔΕ (Επιλαχόντες)

Υπενθυμίζουμε ότι η 8Κ/2020 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 23 θέσεων:

  • Στην Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή»
  • Στην Ανώνυμη Εταιρία «Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας - ΔΕΔΔΗΕ A.E.»
  • Στην Ανώνυμη Εταιρία Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης - Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.
  • Στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά
  • Στο Επιμελητήριο Μαγνησίας
  • Στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς 
  • Στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις