Breaking news

ΑΣΕΠ έκτακτο
A

Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση απεστάλη σήμερα, Πέμπτη 3 Αυγούστου, η 1ΓΒ/2023 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, η οποία αφορά την πλήρωση 141 θέσεων, μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (Β΄ Στάδιο) στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.), η οποία λειτουργεί υπό την εποπτεία του υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών.

Με την προκήρυξη αυτή εκκινεί ουσιαστικά το δεύτερο μέρος του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, κατά το οποίο θα εκδίδονται προκηρύξεις που θα απευθύνονται αποκλειστικά στους επιτυχόντες του Μαρτίου.

Οι ειδικότητες

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

  • ΠΕ Διοικητικών - Οικονομικών
  • ΠΕ Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)
  • ΠΕ Μηχανικών / Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών
  • ΠΕ Μηχανικών / Πολιτικών
  • ΠΕ Μηχανικών / Ηλεκτρολόγων
  • ΤΕ Μηχανικών / Ηλεκτρολογίας
  • ΤΕ Ηλεκτρονικών (ATSEP)
  • ΤΕ Πληροφοριών Πτήσεων (AFISO)

Ο πίνακας θέσεων

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του proson.gr, οι υποψήφιοι για τις θέσεις των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας θα κληθούν να δώσουν εξειδικευμένες εξετάσεις κατά τις οποίες θα εξεταστούν τόσο στην προσομοίωση χειρισμού ραντάρ, όσο και στην ορθοφωνία.

Έρχονται και άλλες προκηρύξεις για τους επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού

Εκτός όμως της προκήρυξης για την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), το ΑΣΕΠ έχει σκοπό, όπως έχουμε γράψει και σε παλαιότερα ρεπορτάζ, να εκδώσει τρεις ακόμα προκηρύξεις που θα απευθύνονται αποκλειστικά στους επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού. 

Υπενθυμίζουμε ότι οι υπόλοιπες προκηρύξεις που επεξεργάζεται το ΑΣΕΠ για τους επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού και θα έχουν εκδοθεί όλες έως το τέλος του έτους είναι οι εξής:

  • Μία προκήρυξη η οποία θα περιέχει τουλάχιστον 3.502 θέσεις και θα απευθύνεται στους επιτυχόντες της κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ).
  • Μία προκήρυξη η οποία θα περιέχει τουλάχιστον 1.565 θέσεις και θα απευθύνεται στους επιτυχόντες της κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ).
  • Μία προκήρυξη η οποία θα περιέχει τουλάχιστον 57 θέσεις για Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό (ΕΕΠ)

Πώς θα κάνετε αίτηση στις προκηρύξεις - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΣΕΠ - Τα αναλαμβάνει για εσάς το Proson.gr

Για να μπορέσετε να κάνετε αίτηση στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ θα πρέπει αρχικά να δημιουργήσετε το μητρώο σας ή και να το επικαιροποιήσετε. Αφού ολοκληρώσετε το Μητρώο σας, θα πρέπει να προχωρήσετε στην ηλεκτρονική αίτηση. 

Προσοχή! Πριν προχωρήσετε στην ηλεκτρονική αίτηση θα πρέπει να έχετε «τσεκάρει» ότι διαθέτετε όλα τα απαραίτητα τυπικά και πρόσθετα προσόντα που ζητάει η εκάστοτε προκήρυξη, 

Εάν η διαδικασία αυτή σας φαίνεται χρονοβόρα ή έχετε άγχος μην κάνετε κάποιο λάθος, μπορείτε να απευθυνθείτε στο proson.gr για να 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις