Breaking news

INTIME NEWS
A

Απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του γραπτού διαγωνισμού 2Γ/2022, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, κ. Θάνος Παπαϊωάννου.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου 50 διαγωνιζόμενοι του πρόσφατου γραπτού διαγωνισμού 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ, που έλαβε χώρα στις 4 Μαρτίου, προχώρησαν στην κατάθεση αίτησης κύρωσης και ασφαλιστικών μέτρων στο διοικητικό εφετείο, με κυριότερο επιδιωκόμενο στόχο την επανάληψη του διαγωνισμού.

Ο κ. Παπαϊωάννου, σε σημερινή ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει ότι: «Απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του γραπτού διαγωνισμού 2Γ/2022».

Παπαϊωάννου - δημοσίευση

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι με εξώδικό τους τον Μάρτιο διαγωνιζόμενοι είχαν τονίσει ότι κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού παρατηρήθηκαν σειρά παρατυπιών.

Οι σημαντικότερες από τις παρατυπίες ήταν σχετικές με τα τα χρονικά όρια τα οποία από εξεταστικό τμήμα σε εξεταστικό τμήμα διέφεραν. Επίσης, η σχετική διευκρίνιση και η διόρθωση θέματος στην ενότητα των δεξιοτήτων δεν δόθηκε στο σύνολο των υποψηφίων αφού πολλοί είχαν αποχωρήσει από τα κέντρα πριν αυτή φτάσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ αυτών που προσέφυγαν νομικά βρίσκονται και πολίτες που έχουν επιτύχει στο διαγωνισμό παίρνοντας το σχετικό ρίσκο σε περίπτωση που ο διαγωνισμός ακυρωθεί.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις