Breaking news

Βγήκε η προκήρυξη για την ΥΠΑ
A

Εκδόθηκε σήμερα, από το ΑΣΕΠ, η προκήρυξη 1ΓΒ/2023, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά στους επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού και αφορά την κάλυψη 141 θέσεων στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Με την προκήρυξη αυτή ξεκινάει επίσημα το β΄ στάδιο του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο, ενώ επιβεβαιώνονται, για ακόμα μία φορά, τα ρεπορτάζ του proson.gr, για το χρονοδιάγραμμα της Αρχής.

Αναλυτικά, η προκήρυξη 1ΓΒ/2023 που δημοσίευσε σήμερα το ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση συνολικά 141 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (Β΄ Στάδιο) στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Οι ειδικότητες αφορούν διοικητικό - οικονομικό προσωπικό, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, μηχανικούς - αγρονόμους τοπογράφους, πολιτικούς μηχανικούς, ηλεκτρολόγους μηχανικούς, ηλεκτρονικούς και υπεύθυνους πληροφοριών πτήσεων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινά τη Δευτέρα 28 Αυγούστου και λήγει τη Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023.

Ακολουθήστε τη συνομιλία του Proson και στο Viber για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα σε ΑΣΕΠ και προσλήψεις!

Οι ειδικότητες για την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας

  1. ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (1 θέση)
  2. ΠΕ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (ΕΕΚ) (92 θέσεις)
  3. ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ / ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ (1 θέση)
  4. ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ / ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (1 θέση)
  5. ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ / ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ (1 θέση)
  6. ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ / ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ (1 θέση)
  7. ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ (ATSEP) (31 θέσεις)
  8. ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ (ATSEP) (4 θέσεις)
  9. ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ (AFISO) (9 θέσεις)

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη

Έρχονται και άλλες προκηρύξεις για τους επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού

Εκτός όμως της προκήρυξης για την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), το ΑΣΕΠ έχει σκοπό, όπως έχουμε γράψει και σε παλαιότερα ρεπορτάζ, να εκδώσει τρεις ακόμα προκηρύξεις που θα απευθύνονται αποκλειστικά στους επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού. 

Υπενθυμίζουμε ότι οι υπόλοιπες προκηρύξεις που επεξεργάζεται το ΑΣΕΠ για τους επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού και θα έχουν εκδοθεί όλες έως το τέλος του έτους είναι οι εξής:

  • Μία προκήρυξη η οποία θα περιέχει τουλάχιστον 3.502 θέσεις και θα απευθύνεται στους επιτυχόντες της κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ).
  • Μία προκήρυξη η οποία θα περιέχει τουλάχιστον 1.565 θέσεις και θα απευθύνεται στους επιτυχόντες της κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ).
  • Μία προκήρυξη η οποία θα περιέχει τουλάχιστον 57 θέσεις για Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό (ΕΕΠ)

Πώς θα κάνετε αίτηση στις προκηρύξεις - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΣΕΠ - Τα αναλαμβάνει για εσάς το Proson.gr

Για να μπορέσετε να κάνετε αίτηση στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ θα πρέπει αρχικά να δημιουργήσετε το μητρώο σας ή και να το επικαιροποιήσετε. Αφού ολοκληρώσετε το Μητρώο σας, θα πρέπει να προχωρήσετε στην ηλεκτρονική αίτηση. 

Προσοχή! Πριν προχωρήσετε στην ηλεκτρονική αίτηση θα πρέπει να έχετε «τσεκάρει» ότι διαθέτετε όλα τα απαραίτητα τυπικά και πρόσθετα προσόντα που ζητάει η εκάστοτε προκήρυξη, 

Εάν η διαδικασία αυτή σας φαίνεται χρονοβόρα ή έχετε άγχος μην κάνετε κάποιο λάθος, μπορείτε να απευθυνθείτε στο proson.gr για να 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις