Breaking news

asep proson
A

Eκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν σήμερα, Παρασκευή (7/07) στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ οι τελικοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης (Γ1΄) καθώς και ο πίνακας απορριπτέων της προκήρυξης του ΑΣΕΠ 2ΕΑ/2022.

Οι πίνακες αφορούν τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, υποψήφιων μελών «Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού» (Ε.Ε.Π.) κλάδων ΠΕ21, ΠΕ22, ΠΕ23, ΠΕ25, ΠΕ28, ΠΕ29, ΠΕ30 και ΠΕ31 στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Οι τελικοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο πρόγραμμα «Διαύγεια» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ

Διορισμοί στην Ειδική Αγωγή

Βάσει των τελικών αυτών πινάκων θα προκύψουν, πολύ σύντομα, μόνιμοι διορισμοί που έχει προαναγγείλει του υπουργείο Παιδείας. Ειδικότερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του proson.gr, η όλη διαδικασία για τους διορισμούς αναμένεται να «τρέξει» προς τα τέλη Ιουλίου. 

Οι διορισμοί των μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ στην ειδική θα γίνουν από τους νέους οριστικούς πίνακες του ΑΣΕΠ, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που προηγήθηκαν οι διορισμοί στην γενική

Ειδικότερα, μέσα στον Ιούλιο, το υπουργείο, θα δημοσιεύσει την πρόσκληση με την οποία θα καλεί τους εκπαιδευτικούς που περιλαμβάνονται στους παραπάνω πίνακες να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ).

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις