Breaking news

INTIME NEWS
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Τετάρτη 28 Ιουνίου, από το ΑΣΕΠ, οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης, διοριστέων και απορριπτέων υποψηφίων για την πλήρωση, 5 θέσεων τακτικού προσωπικού, στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), χωρίς νέα προκήρυξη. από επιλαχόντες της προκήρυξης 8Κ/2021 του ΑΣΕΠ, με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην ανωτέρω προκήρυξη.

Ειδικότερα, οι νέοι προσωρινοί πίνακες κατάταξης αφορούν υποψήφιους του κλάδου / ειδικότητας, ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού, καθώς και υποψήφιους του κλάδου / ειδικότητας, ΠΕ Διοικητικού - Λογιστικού.

Η κατάρτιση των ως άνω πινάκων πραγματοποιήθηκε ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων, κριτηρίων και ιδιοτήτων των επιλαχόντων της προκήρυξης 8Κ/2021 του ΑΣΕΠ, με βάση τα δικαιολογητικά που έχουν υποβάλει στην ως άνω διαδικασία και με τη σειρά που είχαν στους πίνακες κατάταξης των εν λόγω κλάδων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη και σε συνδυασμό με τη δήλωση προτίμησής τους για τις νέες θέσεις (κωδ. 501 και κωδ. 701, αντίστοιχα).

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 8Κ/2021 του ΑΣΕΠ προέβλεπε την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 120 θέσεων, τακτικού προσωπικού στις Εταιρείες Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά και στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού - ΟΑΕΔ..

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις

Κατά των νέων προσωρινών πινάκων επιτρέπεται η άσκηση ενστάσεως μέσα σε αποκλειστική προθεσμία 10 ημερών που αρχίζει από την επομένη της κατά τα ανωτέρω καταχώρισής τους στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ. H προθεσμία υποβολής των ενστάσεων ορίζεται από την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 έως και τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο ΑΣΕΠ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ
Ένσταση για την Προκήρυξη 8Κ/2021
Κατηγορία: Π.Ε. ή Δ.Ε. -  ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ
T.Θ. 14308 Αθήνα
Τ.Κ. 11510

Δεκτή επίσης γίνεται και η υποβολή ένστασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected]

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο 20,00 ευρώ άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται.

Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)». Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

Προσωρινά αποτελέσματα ΠΕ (Επιλαχόντες)

Προσωρινά αποτελέσματα ΔΕ (Επιλαχόντες)

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις