Breaking news

asep
A

Εκδόθηκε σήμερα, Τετάρτη 28 Ιουνίου, από το ΑΣΕΠ, ο αρχικός πίνακας κατάταξης της προκήρυξης 2E/2019, για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, μιας θέσης Ειδικού Επιστήμονα, στο Κέντρο Τεκμηρίωσης και Κοστολόγησης Νοσοκομειακών Υπηρεσιών Ανώνυμη Εταιρεία (ΚΕ.ΤΕ.Κ.Ν.Υ. Α.Ε.), στο γνωστικό αντικείμενο «Διοικητικού Οικονομικού» (κωδικός θέσης 10001).

Το ΑΣΕΠ εξέδωσε τον συγκεκριμένο πίνακα σε συμμόρφωση με την υπ΄αριθμ. 587/2023 απόφαση του ΙΑ΄ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.

Ενστάσεις

Ενστάσεις κατά του ανωτέρω αρχικού πίνακα υποβάλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected] εντός της ορισθείσας, από την Επιτροπή Επιλογής προθεσμίας, από την 29η Ιουνίου 2023 ημέρα Πέμπτη έως και την 5η Ιουλίου 2023, ημέρα Τετάρτη.

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο 20,00 ευρώ, άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Οι υποψήφιοι πρέπει να αναγράψουν τον αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλουν το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

Ο προσωρινός πίνακας κατάταξης θα προκύψει μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων.

Ο αρχικός πίνακας κατάταξης

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις