Breaking news

Απεργούν οι γιατροί
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Δευτέρα 8 Μαΐου, από το ΑΣΕΠ, τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 7Κ/2022, για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 493 θέσεων, Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, μονίμου προσωπικού σε φορείς του υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (Ν.Π.Ι.Δ.).

Οι υποψήφιοι που αποκλείστηκαν από τους προσωρινούς πίνακες αποτελεσμάτων ΠΕ και θεωρούν ότι έχει υπάρξει λάθος που οφείλεται στο ΑΣΕΠ, μπορούν από σήμερα, Τρίτη 9 Μαΐου, να υποβάλλουν ένσταση.

Η άσκηση της ένστασης γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο ΑΣΕΠ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.
Ένσταση για την Προκήρυξη 7Κ/2022
Κατηγορία: Π.Ε.
T.Θ. 14308 Αθήνα
Τ.Κ. 11510

Δεκτή επίσης γίνεται και η υποβολή ένστασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected]

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο είκοσι ευρώ (20€), άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλουν το παράβολο το οποίο έχουν προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Οι υποψήφιοι πρέπει να αναγράψουν τον αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων λήγει την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023.

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 7Κ/2022 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 3.720 θέσεων, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε φορείς του υπουργείου Υγείας και στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (Ν.Π.Ι.Δ.).

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις