Breaking news

ΑΣΕΠ
A

Ξεκίνησε σήμερα, Τετάρτη 5 Απριλίου, η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων των επιλαχόντων της προκήρυξης 8Κ/2020 του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 5 θέσεων, τακτικού προσωπικού, του κλάδου «ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού», χωρίς νέα προκήρυξη από επιλαχόντες.

Υπενθυμίζουμε ότι η 8Κ/2020 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, προβλέπει την πλήρωσης, με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 23 θέσεων:

  • Στην Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή»
  • Στην Ανώνυμη Εταιρία «Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας - ΔΕΔΔΗΕ A.E.»
  • Στην Ανώνυμη Εταιρία Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης - Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.
  • Στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά
  • Στο Επιμελητήριο Μαγνησίας
  • Στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς 
  • Στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών 

Οι επιλαχόντες υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον συνημμένο πίνακα κατάταξης του κλάδου «ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού» πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου.

Να σημειωθεί ότι οι επιλαχόντες υποψήφιοι πρέπει να δηλώσουν την προτίμησή τους για τις νέες θέσεις, χωρίς να απαιτείται η δήλωση κωδικού τίτλου σπουδών και πρόσθετων προσόντων.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην ανωτέρω διαδικασία λήγει στις 19 Απριλίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Η επιλογή των διοριστέων στις νέες θέσεις θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων και κριτηρίων των επιλαχόντων του εν λόγω κλάδου (κωδ. θέσης 702 της 8Κ/2020) βάσει των δικαιολογητικών που έχουν υποβάλει ή πρόκειται να υποβάλουν, εφόσον κληθούν και σε συνδυασμό με τη σειρά τους στους πίνακες κατάταξης.

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κτλ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100 – Επιλογή 2), εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή  μέσω email στο [email protected]

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών συμμετοχής, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 - Επιλογή 4):

  • Τις εργάσιμες ημέρες: Κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00 (Ειδικά τη Μ. Πέμπτη κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 14:00)
  • Τις αργίες: Κατά τις ώρες 10:00 μέχρι 16:00 (Εξαιρουμένων των 14.4.2023 έως και 17.4.2023)

Πίνακας Κατανομής Θέσεων

Πίνακας με ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ (ΘΕΣΗ 702)

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις