Breaking news

προσλήψεις
A

Οι προσωρινοί πίνακες διοριστέων, κατάταξης και απορριπτέων υποψηφίων για προσλήψεις μέσω της προκήρυξης 2Κ/2021 εκδόθηκαν και αναρτήθηκαν σήμερα Τρίτη στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Ειδικότερα, πρόκειται για την πλήρωσηθέσεων τακτικού προσωπικού του κλάδου/ειδικότητας ΠΕ Πληροφορικής στο υπουργείο Εσωτερικών.

Υπενθυμίζεται πως οι προσωρινοί πίνακες για τις παραπάνω θέσεις προέκυψαν μόνο από τους επιλαχόντες του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής, της παραπάνω προκήρυξης.

Η κατάρτιση των ως άνω πινάκων πραγματοποιήθηκε ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων, κριτηρίων και ιδιοτήτων των επιλαχόντων της Προκήρυξης 2Κ/2021, με βάση τη σειρά που είχαν στους πίνακες κατάταξης του αντίστοιχου κλάδου.

Ακολουθήστε τη νέα σελίδα μας στο Twitter για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα εργασιακά νέα!

Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται για λόγους νομιμότητας και όχι για την ουσιαστική εκτίμηση της Επιτροπής. Με την ένσταση δεν μπορούν να προβληθούν λόγοι που θα μπορούσαν να έχουν προβληθεί στο προγενέστερο στάδιο της ανάρτησης των αρχικών πινάκων.

Ενστάσεις 

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ, από αύριο Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023​​​ έως και τη Δευτέρα 10 Απριλίου 2023.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο ΑΣΕΠ, στην ακόλουθη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π. Ένσταση για την Προκήρυξη 2Κ/2021, Κατηγορία: Π.Ε. ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ T.Θ. 14308 Αθήνα, Τ.Κ. 11510.

Δεκτή επίσης γίνεται και η υποβολή ένστασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected]

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο 20 ευρώ, άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr), μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Προσωρινά αποτελέσματα ΠΕ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις