Breaking news

Θέματα ΑΣΕΠ
A

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία συγκέντρωσης, καταμέτρησης και ταξινόμησης από το Βαθμολογικό Κέντρο του ΑΣΕΠ συνολικά 153.765 απαντητικών φύλλων (στα δύο μαθήματα) που απεστάλησαν από τα 527 εξεταστικά κέντρα στα οποία προσήλθαν οι 76.799 υποψήφιοι το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023, στο πλαίσιο διεξαγωγής του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ για την κατάταξη υποψηφίων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε πίνακα βαθμολογίας ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.).

Ακολουθήστε το proson και στο Viber για να μαθαίνετε πρώτοι για όλες τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ!

Κατόπιν αυτού, θα ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία βαθμολόγησης των απαντητικών φύλλων ανά κατηγορία και ανά μάθημα μέσω οπτικοηλεκτρονικού σαρωτή (scanner), με βάση τις κατωτέρω ορθές απαντήσεις (βλ. ειδικότερα απαντήσεις στις ερωτήσεις 29 και 35 στο μάθημα «Εξέταση Γνώσεων»).

Ορθές απαντήσεις μαθήματος «Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας

Ορθές απαντήσεις μαθήματος «Εξέταση Γνώσεων»

Θέματα και απαντήσεις του διαγωνισμού

Υπενθυμίζεται πως στις 10 Μαρτίου εκδόθηκαν και επισήμως τα θέματα και οι απαντήσεις του Πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ.

Όπως είχε αναφέρει νωρίτερα το proson, τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ με καθυστέρηση, έχοντας περάσει σχεδόν μία εβδομάδα από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Ο λόγος που καθυστέρησαν να εκδοθούν τα θέματα ήταν επειδή το ΑΣΕΠ αναζητούσε λύσεις στο θέμα των ερωτήσεων που είχαν γραμμοσκιάσεις.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις