Breaking news

προσλήψεις
A

Αναρτήθηκαν σήμερα Τρίτη 7 Μαρτίου στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ οι τελικοί προσωρινοί πίνακες κατάταξης, προσληπτέων και αποκλειομένων για τυπικούς λόγους της Προκήρυξης 6Ε/2021 για τις προσλήψεις στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης – Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας του υπουργείου Εσωτερικών.

Πρόκειται για την πλήρωση δύο θέσεων Ειδικών Επιστημόνων, στα γνωστικά αντικείμενα: «Περιφερειακή Ανάπτυξη» και «Χωροταξία/Πολεοδομία/Αστικός Σχεδιασμός».

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στους τελικούς προσωρινούς πίνακες αποκλειομένων για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ από την Τετάρτη 8 Μαρτίου και ώρα 8 το πρωί έως και την Παρασκευή 17 Μαρτίου και ώρα 2 το μεσημέρι, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του, ακολουθώντας τη διαδρομή: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → Ένσταση.

Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται για λόγους νομιμότητας και όχι για την ουσιαστική εκτίμηση της Επιτροπής. Με την ένσταση δεν μπορούν να προβληθούν λόγοι που θα μπορούσαν να έχουν προβληθεί στο προγενέστερο στάδιο της ανάρτησης των αρχικών πινάκων.

Τελικοί προσωρινοί πίνακες κατάταξης, προσληπτέων και αποκλειομένων για τυπικούς λόγους

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις