Breaking news

asep proson
A

Eκδόθηκε από το ΑΣΕΠ, ο οριστικός αξιολογικός πίνακας κατάταξης προσληπτέων και απορριπτέων εκπαιδευτικών, της προκήρυξης 1ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του proson, που ανέφεραν ότι θα εκδίδονταν εντός του Ιανουαρίου.

Η ανάρτηση των αποτελεσμάτων της προκήρυξης 1ΕΑ/2022 αφορούν στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψηφίων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Ο τελικός αξιολογικός πίνακας κατάταξης αποστέλλεται στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο πρόγραμμα «Διαύγεια» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Δείτε τα οριστικά αποτελέσματα των πινάκων ΕΔΩ.

Έρχονται δύο νέες προκηρύξεις για τη γενική παιδεία

Έτοιμες να «φύγουν» για το Εθνικό Τυπογραφείο είναι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του proson.gr, οι δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που θα «ανοίξουν» τους πίνακες εκπαιδευτικών γενικής παιδείας.

Σύμφωνα με έγγραφο της Αρχής που έχει στην κατοχή του το proson.gr, οι δύο προκηρύξεις θα έχουν αριθμό 1ΓΕ/2023 και 2ΓΕ/2023 και θα απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς και δασκάλους της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. 

Έχουμε γράψει και σε παλαιότερο αποκλειστικό ρεπορτάζ πως στόχος του ΑΣΕΠ είναι να εκδώσει τις δύο προκηρύξεις τους πρώτους δύο μήνες του Ιανουαρίου ώστε στη συνέχεια να «τρέξουν» με γοργούς ρυθμούς οι διαδικασίες και οι πρώτοι πίνακες (προσωρινοί) να είναι έτοιμοι την άνοιξη του 2023.

Βάσει των προσωρινών πινάκων αναμένεται να προκύψουν οι προσλήψεις αναπληρωτών γενικής παιδείας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση την επόμενη σχολική χρονιά.

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν πληροφορίες από τον Οκτώβριο που αναφέρουν ότι το υπουργείο Παιδείας έχει ζητήσει από το ΑΣΕΠ να έχει έτοιμους τους νέους, προσωρινούς έστω, πίνακες γενικής παιδείας μέχρι τον Μάιο του 2023.

Πηγές του ΑΣΕΠ αναφέρουν ότι ο στόχος αυτός είναι εφικτός και ότι αν εκδοθούν οι προκηρύξεις μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου είναι δυνατόν να έχουμε τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών προς τα τέλη Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου του 2023.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις