Breaking news

γιατρός_υγεία_παθολόγος_εργασία
A

Το ΑΣΕΠ καλεί μία υποψήφια της προκήρυξης 2Κ/2019, να υποβάλλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να καταρτιστούν νέοι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων. Η πρόσκληση εκδίδεται από το ΑΣΕΠ κατ’ εφαρμογή των 192/2022 και 193/2022 αποφάσεων της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Υπενθυμίζουμε ότι στην εν λόγω προκήρυξη υπήρχε «ειδική μοριοδότηση» για όσους είχαν προϋπηρεσία ως επικουρικό προσωπικό στις δομές υγείας. Έπειτα από προσφυγή υποψηφίων στο Συμβούλιο της Επικρατείας η «ειδική μοριοδότηση» κρίθηκε ως αντισυνταγματική και για το λόγο αυτό τώρα το ΑΣΕΠ καλείτε να δημιουργήσει νέους πίνακες κατάταξης.

Υπενθυμίζουμε ακόμα ότι η προκήρυξη 2Κ/2019 προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 1.116 θέσεων, τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Φορείς του υπουργείου Υγείας για την υλοποίηση μεταξύ άλλων του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι».

Η πρόσκληση αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 458 θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε φορείς του υπουργείου Υγείας στο πλαίσιο της προκήρυξης ΑΣΕΠ 2Κ/2019.

Ήδη το ΑΣΕΠ έχει αποστείλει παρόμοια πρόσκληση στους απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πώς θα στείλετε τα δικαιολογητικά σας

Σήμερα, το ΑΣΕΠ καλεί, συμπληρωματικά, την υποψήφια με αριθμό μητρώου υποψηφίου 201511037087, να αποστείλει με συστημένη επιστολή στο ΑΣΕΠ, στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.
Υποβολή Αίτησης και Δικαιολογητικών
για την Προκήρυξη  2Κ/2019
Κατηγορία ΤΕ
Τ.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 115 10

σε φάκελο μεγέθους Α4, ή σε ειδικό φάκελο Α.Σ.Ε.Π. POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ), τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  • Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στη διαδικασία.
  • Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής.
  • Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους (Παραρτήματα Β΄, Γ΄, Δ΄ και Ε΄ της Προκήρυξης).

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά αρχίζει στις 14 Δεκεμβρίου 2022 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 28 Δεκεμβρίου 2022 ημέρα Τετάρτη. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις