Breaking news

ΑΣΕΠ
A

Το Proson.gr έχει ήδη δημοσιεύσει τον προγραμματισμό του ΑΣΕΠ και τους έξι διαγωνισμούς που αναμένονται και θα φέρουν συνολικά 295 νέες μόνιμες προσλήψεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά, οι πληροφορίες του Proson, επιβεβαιώνονται πλήρως και η επόμενη προκήρυξη που θα ακολουθήσει, η 8Κ/2022, θα αφορά 69 μόνιμες προσλήψεις σε 6 μεγάλους φορείς του Δημοσίου.

Μάλιστα, όπως έχει αναφέρει ήδη σε παλαιότερο ρεπορτάζ το Proson, η εν λόγω προκήρυξη (8Κ/2022) αναμένεται να αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση εντός του Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προκήρυξη 8Κ/2022 θα προβλέπει την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ), στο ΝΑΤ, στον ΟΠΕΚΑ, στη ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) καθώς και στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ).

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ!

Πιο συγκεκριμένα, οι 69 προσλήψεις στο νέο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ θα κατανέμονται ως εξής:

  • 11 θέσεις Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων,
  • 11 θέσεις Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στο ΜΤΠΥ
  • 5 θέσεις Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στο ΝΑΤ
  • 24 θέσεις Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στον ΟΠΕΚΑ
  • 15 θέσεις Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στον ΟΑΕΔ
  • 3 θέσεις Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στο ΕΚΚΑ

Οι διαγωνισμοί που «τρέχουν»

Για τους ενδιαφερόμενους που διεκδικούν μία μόνιμη θέση στο Δημόσιο, το Proson.gr σας ενημερώνει για όλους τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ που «τρέχουν» και είτε δέχονται αιτήσεις, είτε έχουν ανακοινωθεί σε ΦΕΚ.

Έτσι, σε εξέλιξη βρίσκεται η προκήρυξη 6Κ/2022, η οποία θα δέχεται αιτήσεις έως και τις 15 Σεπτεμβρίου 2022 και αφορά την πρόσληψη 66 ατόμων, στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο και στο Πράσινο Ταμείο Ν.Π.Δ.Δ.

Παράλληλα σε ΦΕΚ έχει δημοσιευθεί και ο διαγωνισμός 7Κ/2022 που προβλέπει την μονιμοποίηση 3.720 μόνιμων νοσηλευτών στα νοσοκομεία όλης της χώρας. Η πολυαναμενόμενη προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την Υγεία θα δέχεται αιτήσεις από την Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 08:00 το πρωί.

Υπενθυμίζουμε τέλος ότι χτες, Πέμπτη, ανακοινώθηκε επίσημα από το ΑΣΕΠ η ημερομηνία διεξαγωγής του γραπτού διαγωνισμού για τις 822 θέσεις στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Πιο συγκεκριμένα, οι γραπτές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων που δημοσίευσε η Αρχή.

Πώς κάνετε αίτηση στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

Για να μπορέσετε να κάνετε αίτηση στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ θα πρέπει να κάνετε μητρώο στον ΑΣΕΠ ή να το επικαιροποιήσετε, διαδικασία που είναι σχετικώς χρονοβόρα.

Το μεγαλύτερο εργασιακό site στην Ελλάδα, το proson.gr αναλαμβάνει για εσάς να σας φτιάξει το ΜΗΤΡΩΟ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ εάν κάνετε ετήσια εγγραφή στο Proson.gr (30 ευρώ η ετήσια εγγραφή μέλους) - Με την εγγραφή μέλους παίρνετε 10% έκπτωση στην διεκπεραίωση αιτήσεων στις προκηρύξεις

Δείτε περισσότερα εδώ

Μετά την δημιουργία του Μητρώου ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να κάνει αίτηση στην προκήρυξη που θέλει έχοντας αναλύσει τι ζητάει αυτή (προσόντα, δικαιολογητικά κλπ).

Το Proson.gr αναλαμβάνει για χιλιάδες ενδιαφερόμενους κάθε χρόνο και την πραγματοποίηση της αίτησης στην προκήρυξη.

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ PROSON.GR

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις