Breaking news

υγεία_γιατρός_ιατρική
A

Ανακοινώθηκε η πολύ αναμενόμενη προκήρυξη του ΑΣΕΠ, 7Κ/2022 από το υπουργείο Υγείας για τις 3.720 προσλήψεις, με τις αιτήσεις να ξεκινούν την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα η προκήρυξη δημοσιεύτηκε με ΦΕΚ 60/31-8-2022 και αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 3.720 θέσεων εργασίας μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας 3 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (Ν.Π.Ι.Δ.), Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.
 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την 7Κ/2022

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 22 Σεπτεμβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 10 Οκτωβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π. Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική).

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα υποβληθούν σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ αυτής.

Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων».

+90 μόρια δίνει η Πιστοποίηση Αγγλικών - Ποια είναι η μόνη που προλαβαίνετε να πάρετε πριν έως τις αιτήσεις

Οι αιτήσεις ξεκινούν στις 22 Σεπτεμβρίου όπου και πρέπει να καταθέσετε τα χαρτιά - Στο ΦΕΚ της προκήρυξης όπως θα δείτε στην σελίδα 83 στα Κριτήρια κατάταξης η Πιστοποίηση Αγγλικών μοριοδοτεί τα μέγιστα με 90 μόρια -

Η μόνο εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών που είναι και η πιο εύκολη στην Ελλάδα και μπορείτε να πάρετε πριν ακόμα να ξεκινησουν οι αιτήσεις είναι η online Πιστοποίηση Αγγλικών του GoLearn ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ και ΕΚΘΕΣΗ.

agglika_certificate

Πως μπορείτε να λάβετε την πιστοποίηση μέσα στο διάστημα 2 ημερών από το σπίτι σας

Την Πιστοποίηση Αγγλικών της GoLearn την επιλέγουν χιλιάδες ενήλικες ώστε να λάβουν το χαρτί για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

Κοστίζει μόνο 111 ευρώ και έχει τηλεξέταση μόνο σε Reading - Listening. Δεν τηλεξετάζεστε σε προφορικά και έκθεση. Το γεγονός αυτό την καθιστά την πιο εύκολη και θελκτική Πιστοποίηση Αγγλικών αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ στους ενήλικες που έχουν χρόνια να ασχοληθούν με τα Αγγλικά.

Μπορείτε να την δώσετε όποτε θέλετε. Μαθαίνετε την βαθμολογία σας με την λήξη του τεστ στον υπολογιστή σας.

Απαραίτητο Τυπικό Προσόν αποτελεί και η Πιστοποίηση Υπολογιστών

Για να αποκτήσετε το απαραίτητο Πιστοποιητικό Υπολογιστών ELIC που αποτελεί τυπικό προσόν της προκήρυξης μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα μέσα σε λίγες ημέρες για να προλάβετε τις αιτήσεις μέσω της GoLearn ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις