Breaking news

ασεπ
A

Εκδόθηκαν και αναρτήθηκαν οι αρχικοί πίνακες κατάταξης και αποκλειομένων για τυπικούς λόγους για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, 1 θέσης Ειδικού Επιστημονικού – Τεχνικού Προσωπικού, στο γνωστικό αντικείμενο: «Βιολογική Ωκεανογραφία»,  με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου στο Ινστιτούτο Θαλάσσιων Βιολογικών Πόρων και Εσωτερικών Υδάτων (ΙΘΑΒΙΠΕΥ) του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) (κωδ. θέσης: 10007) για την Προκήρυξη  5Ε/2021 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 38/τ.ΑΣΕΠ/19.07.2021).

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι υποψήφιοι στον «Αρχικό πίνακα αποκλειομένων για τυπικούς λόγους» εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Οι ενστάσεις

Δικαίωμα να υποβάλουν ενστάσεις στο ΑΣΕΠ, έχουν οι ενδιαφερόμενοι από αύριο Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 8 το πρωί μέχρι και την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 3 το απόγευμα, αποκλειστικά ηλεκτρονικώς μέσω του διαδικτυακής διεύθυνσης του ΑΣΕΠ (www.asep.gr). Η διαδρομή για τις ενστάσεις είναι η εξής: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Ένσταση.

Μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, θα ολοκληρωθούν οι προσωρινοί πίνακες

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις