Breaking news

ΑΣΕΠ
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Τετάρτη 24 Αυγούστου, από το ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 4E/2020 για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, 2 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Ν.Π.Δ.Δ. (υπουργείο Οικονομικών)  με διετή σύμβαση, στο γνωστικό αντικείμενο «Οικονομολόγων» (κωδικός θέσης: 10005).

Από το ΑΣΕΠ έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών, κατάταξης, δεκτών υποψηφίων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη, κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων), καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι υποψήφιοι στους πίνακες δεκτών υποψηφίων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη,  κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων) και αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Οι πίνακες προσληπτέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού Φ.Ε.Κ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις