Breaking news

ergasia
A

Σήμερα, Τετάρτη 13 Ιουλίου και ώρα 8:00 το πρωί ξεκινούν οι αιτήσεις στην προκήρυξη 4Κ/2022 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 120 θέσεων μόνιμου προσωπικού στην Ελληνική Στατιστική Αρχή και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και, όπως πάντα, το Proson σας ενημερώνει πρώτο και αναλυτικά για όλες τις προκηρύξεις και την διαδικασία αιτήσεων στο ΑΣΕΠ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτή έως και την Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 και ώρα 14:00. 

Στην προκήρυξη 4Κ/2022 του ΑΣΕΠ ζητούνται 120 άτομα από 14 διαφορετικές ειδικότητες, ενώ οι προσλήψεις στην ΕΛΣΤΑΤ και στην ΑΠΔΠΧ κατανέμονται σε 18 περιοχές σε όλη την Ελλάδα. (Δείτε εδώ την κατανομή των 120 θέσεων σε ΕΛΣΤΑΤ και ΑΠΔΠΧ)

Οι ειδικότητες αφορούν προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Κυρίως ζητούνται μηχανικοί, διοικητικοί υπάλληλοι, απόφοιτοι πληροφορικής, οικονομολόγοι, στατιστικοί αλλά και επιμελητές. (Δείτε εδώ τα 121 πτυχία που διορίζουν μόνιμους στην ΕΛΣΤΑΤ και στην ΑΠΔΠΧ).

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ

Υπενθυμίζουμε ακόμα, ότι, τη Δευτέρα ξεκίνησαν και οι αιτήσεις στην μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την Παιδεία. Οι υποψήφιοι που θέλουν να συμμετάσχουν στην 3Κ/2022 και να διεκδικήσουν μία από τις 283 μόνιμες θέσεις στον ευρύτερο τομέα της Παιδείας θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους έως και την Τρίτη, 26 Ιουλίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι. (Δείτε εδώ πως θα κάνετε αίτηση).

Παράλληλα, σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει να δέχεται αιτήσεις και η 5Κ/2022 προκήρυξη του ΑΣΕΠ που προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας 122 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. (Δείτε εδώ όλα τα πτυχία που διορίζουν στο υπουργείο Πολιτισμού).

Πώς θα κάνετε αίτηση

Για να μπορέσετε να κάνετε αίτηση στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ θα πρέπει αρχικά να κάνετε μητρώο στο ΑΣΕΠ ή να το επικαιροποιήσετε, διαδικασία που αποδεικνύεται πολλές φορές σχετικώς χρονοβόρα.

Το μεγαλύτερο εργασιακό site στην Ελλάδα, το proson.gr αναλαμβάνει για εσάς να σας φτιάξει το ΜΗΤΡΩΟ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ εάν κάνετε ετήσια εγγραφή στο Proson.gr (30 ευρώ η ετήσια εγγραφή μέλους) - Με την εγγραφή μέλους παίρνετε 10% έκπτωση στην διεκπεραίωση αιτήσεων στις προκηρύξεις

Δείτε εδώ

Μετά την δημιουργία του Μητρώου ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να κάνει αίτηση στην προκήρυξη που θέλει έχοντας αναλύσει τι ζητάει αυτή (προσόντα, δικαιολογητικά κλπ).

Το Proson.gr αναλαμβάνει για χιλιάδες ενδιαφερόμενους κάθε χρόνο και την πραγματοποίηση της αίτησης στην προκήρυξη.

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ PROSON.GR

Πώς θα λάβετε +90 μόρια

Όπως φαίνεται στην προκήρυξη της ΕΛΣΤΑΤ η μοριοδότηση για την ξένη γλώσσα έχει ως εξής:

  • Άριστη γνώση ξένης γλώσσας - 90 μόρια
  • Πολύ καλή γνώση ξένης γλώσσας - 60 μόρια
  • Καλή γνώση ξένης γλώσσας - 40 μόρια

Η Πιστοποίηση Αγγλικών του εκπαιδευτικού Οργανισμού GoLearn αποτελεί την πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα την οποία κάποιος μπορεί να την πάρει ακόμα και μέσα σε μία μόνο ημέρα δίνοντας τηλεξέταση από το σπίτι του μόνο  σε reading – listening (ούτε προφορικά, ούτε έκθεση).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Το απαραίτητο τυπικό προσόν

Για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ απαραίτητο τυπικό προσόν αποτελεί η Πιστοποίηση Υπολογιστών ELIC

Αποτελεί μάλιστα την πιο εύκολη και χαμηλού κόστους Πιστοποίηση Υπολογιστών στην Ελλάδα που οι ενήλικες ενδιαφερόμενοι για προκηρύξεις ΑΣΕΠ μπορούν να την πάρουν ακόμα και μέσα σε λίγες ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις