Breaking news

aade asep
A

«Ανοίγει ο δρόμος» για την διεξαγωγή του γραπτού διαγωνισμού 1Γ/2022 του ΑΣΕΠ που προβλέπει 822 θέσεων μόνιμου προσωπικού στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου, το ΑΣΕΠ δημοσίευσε, μετά την εξέταση των υποβληθεισών αντιρρήσεων, τον Οριστικό Πίνακα Αποκλειομένων Υποψηφίων του Γραπτού Διαγωνισμού 1Γ/2022 για την πλήρωση συνολικά 822 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.).

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα την υπ’ αριθμ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι υποψήφιοι εμφανίζονται με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Σε πιο στάδιο βρίσκεται η προκήρυξη

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες το Proson.gr, είχε γράψει ότι το ΑΣΕΠ εξετάζει τις αντιρρήσεις των υποψηφίων που αποκλείστηκαν ώστε να δημοσιεύσει τον οριστικό πίνακα αποκλειομένων και να προχωρήσει η διαδικασία του γραπτού διαγωνισμού.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του Proson.gr, το ΑΣΕΠ αυτή την περίοδο σχεδιάζει την κατανομή των συμμετεχόντων υποψηφίων στις περιφερειακές ενότητες της προκήρυξης και διαμορφώνει τα σχετικά σενάρια.

Εκτός από την κατανομή όμως των υποψηφίων, το ΑΣΕΠ βρίσκεται και σε αναζήτηση των εξεταστικών κέντρων στα οποία θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός. Τα εξεταστικά κέντρα θα βρεθούν μέσα από το υπουργείο Παιδείας και σε συνδυασμό με την κατανομή των υποψηφίων, θα διαμορφωθεί ο τελικός αριθμός των εξεταστικών κέντρων ανά περιφέρεια.

Ακολουθήστε μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα για τον ΑΣΕΠ!

Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αυτές το ΑΣΕΠ θα ανακοινώσει τις ακριβείς ημερομηνίες καθώς και τα εξεταστικά κέντρα στα οποία θα πρέπει να προσέλθουν οι υποψήφιοι για να εξεταστούν, αναλόγως με τον τόπο κατοικίας που έχουν δηλώσει στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Πότε θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός

Σύμφωνα με πληροφορίες του Proson.gr, το ΑΣΕΠ υπολόγιζε αρχικά να πραγματοποιήσει τον γραπτό διαγωνισμό εντός του καλοκαιριού και συγκεκριμένα μέσα στον Ιούλιο. Σύμφωνα όμως με νεότερες πληροφορίες οι εξετάσεις τελικά αναμένεται να πραγματοποιηθούν, εκτός απροόπτων, στο διάστημα μεταξύ 15 Σεπτεμβρίου και 15 Οκτωβρίου του 2022.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να μετατοπισθεί και πάλι εάν τυχόν επαληθευτούν τα σενάρια που αναφέρουν ότι μπορεί να προκύψουν εκλογές το φθινόπωρο.

Παράλληλα, το ΑΣΕΠ, θέλει να «τρέξει» να προλάβει να διεξαχθεί ο διαγωνισμός πριν από τις 15 Οκτωβρίου για να μην συμπέσει με τον μεγάλο Πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του Δημοσίου.

Πώς θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός

Η εξέταση των μαθημάτων θα γίνει γραπτώς με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών και οι απαντήσεις θα δοθούν σε ειδικά Απαντητικά Φύλλα.

Οι υποψήφιοι θα κληθούν να εξεταστούν σε τρία μαθήματα ή τέσσερα μαθήματα αναλόγως της ειδικότητας για την οποία διαγωνίζονται.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την ΥΛΗ των μαθημάτων που εξετάζονται

Το μάθημα Λεκτικές Δεξιότητες - Κατανόηση Κειμένων είναι κοινό για όλους τους υποψηφίους, ενώ τα υπόλοιπα μαζί με τους συντελεστές βαρύτητας που έχουν κατά την εξέταση είναι τα εξής:

diagonismos aade

Δωρεάν Δημιουργία Μητρώου ΑΣΕΠ για να μπορεί να γίνει η αίτηση

Να σημειωθεί ότι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ θα πρέπει να διαθέτουν ενημερωμένο Μητρώο στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ ή και να το επικαροποιήσουν εφόσον έχουν με τα νέα τους δικαιολογητικά.

Επειδή η όλη η διαδικασία σε κάποιους φαίνεται «βουνό», το Proson.gr αναλαμβάνει μέσα σε πολύ λίγο χρόνο να σας δημιουργήσει ΔΩΡΕΑΝ το Μητρώο στο ΑΣΕΠ ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί η αίτησή σας.

Μετά την δημιουργία του Μητρώου το Proson.gr μπορεί να πραγματοποιήσει και την αίτησή όταν βγει η προκήρυξη καταθέτοντας τον φάκελο με τα απαραίτητα έγγραφα για εσάς. Το Proson.gr θα σας ενημερώσει έγκυρα και έγκαιρα για το ποια είναι τα χαρτιά που πρέπει να έχει ο φάκελος για κάθε προκήρυξη!

Γίνετε συνδρομητής και αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ τις υπηρεσίες δημιουργίας Μητρώου στο ΑΣΕΠ

Συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος εδώ για να λάβετε στο email σας όλη την πληροφορία που χρειάζεστε (Δείτε και στα Σπαμ) και εντός μίας εργάσιμης θα σας καλέσει εκπρόσωπός μας.

Η συνδρομή σας για ένα χρόνο κοστίζει μόνο 30 ευρώ (2,5 ευρώ το μήνα) και εφόσον την πραγματοποιήσετε σας προσφέρουμε

  • Δωρεάν δημιουργία/επικαιροποιήση Μητρώου ΑΣΕΠ
  • Έκπτωση 10% στις αιτήσεις για τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ
  • Άμεση ενημέρωση στο email σας και στο κινητό σας για προκηρύξεις ΑΣΕΠ, διορισμούς και προσλήψεις

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΔΩ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις