Η εταιρεία JYSK ανακοίνωσε ότι προχωρά σε προσλήψεις προσωπικού για να καλύψει περισσότερες από 40 κενές θέσεις εργασίας. Οι θέσεις εργασίας αφορούν ειδικότητες όπως πωλητές, διευθυντές, υποδιευθυντές και customer service.
Οι θέσεις εργασίας στα καταστήματα JYSK
- Πωλητές Μερικής Απασχόλησης (4ωρο), Μαρκόπουλο
- Διευθυντής Καταστήματος, Σέρρες
- Διευθυντής Καταστήματος, Αθήνα Νότια Προάστια
- Πωλητές Πλήρους Απασχόλησης, Τζιτζιφιές
- Πωλητές Πλήρους Απασχόλησης, Κομοτηνή
- Υποδιευθυντής Καταστήματος, Λάρισα
- Πωλητές Μερικής Απασχόλησης (4ωρο), Πάρος
- Διευθυντής Καταστήματος, Πάρος
- Πωλητές Πλήρους Απασχόλησης, Πάρος
- Υποδιευθυντής Καταστήματος, Πάρος
- Υποδιευθυντής Καταστήματος, Ελευσίνα
- Πωλητές Μερικής Απασχόλησης (4ωρο), Καβάλα
- Πωλητές Πλήρους Απασχόλησης, Ρέθυμνο
- Πωλητές Μερικής Απασχόλησης (6ωρο), Κόρινθος
- Customer Service Supporter
- Πωλητές Πλήρους Απασχόλησης, Χαλκίδα
- Πωλητές Πλήρους Απασχόλησης, Μαρκόπουλο Αττικής
- Πωλητές Μερικής Απασχόλησης (4ωρο), Πικέρμι
- Πωλητές Μερικής Απασχόλησης (4ωρο, Απογευματινή απασχόληση), Κέρκυρα
- Πωλητές Μερικής Απασχόλησης (4ωρο) , Ζάκυνθος
- Πωλητές Πλήρους Απασχόλησης, Πικέρμι
- Υποδιευθυντής Καταστήματος, Γλυφάδα
- Υποδιευθυντής Καταστήματος, Άλιμος
- Πωλητές Πλήρους Απασχόλησης, Άλιμος
- Διευθυντής Καταστήματος, Πύργος
- Πωλητές Πλήρους Απασχόλησης, Τρίκαλα
- Διευθυντής Καταστήματος, Πάτρα
- Υποδιευθυντής Καταστήματος, Πάτρα
- Πωλητές Πλήρους Απασχόλησης, Χαλάνδρι
- Πωλητές Πλήρους Απασχόλησης, Βόλος
- Πωλητές Μερικής Απασχόλησης (4ωρο), Βάρη
- Διευθυντής Καταστήματος, Πεύκη
- Πωλητές Πλήρους Απασχόλησης, Πεύκη
- Πωλητές Μερικής Απασχόλησης (4ωρο), Πεύκη
- Πωλητές Μερικής Απασχόλησης (4ωρο),Ρέθυμνο
- Υποδιευθυντής Καταστήματος, Πειραιάς
- Πωλητές Μερικής Απασχόλησης (4ωρο), Σταυρούπολη
- Πωλητές Πλήρους Απασχόλησης, Ρόδος
- Πωλητές Μερικής Απασχόλησης (4ωρο), Μεσολόγγι
- Πωλητές Μερικής Απασχόλησης (4ωρο), Ελληνικό
- Πωλητές Πλήρους Απασχόλησης, Καλλιθέα
- Υποδιευθυντής Καταστήματος, Ζάκυνθος
- Πωλητές Πλήρους Απασχόλησης Ζάκυνθος
- Πωλητές Μερικής Απασχόλησης (6ωρο) ορισμένου χρόνου (12 μήνες), Ξάνθη
- Διευθυντής Καταστήματος, Πάτρα
- Πωλητές Μερικής Απασχόλησης (6ωρο) Άργος
Μπορείτε να δείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τις θέσεις και να κάνετε αίτηση για εκείνη του ενδιαφέροντος σας, στον ακόλουθο σύνδεσμο, εδώ.
Λίγα λόγια για την JYSK
Η JYSK είναι μια διεθνής αλυσίδα καταστημάτων που πουλάει «ό,τι χρειάζεστε για το σπίτι». Η JYSK είναι ιδιοκτησία της οικογένειας στην οποία ανήκει το Lars Larsen Group. O ιδιοκτήτης, Lars Larsen, ήταν γνωστός σε όλη τη Δανία ως ο κορυφαίος έμπορος της χώρας με «μια εξαιρετική προσφορά» για όλους.
Το 1979, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημά του στη Δανία, στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Δανίας, το Aarhus - όπου, συμπτωματικά βρίσκεται ακόμη - ο Larsen είχε μεγάλες φιλοδοξίες, παρόλο που δεν φαντάστηκε ποτέ πόσο γρήγορα θα αναπτυσσόταν η επιχείρησή του. Ο Larsen άνοιξε πολλά επιτυχημένα JYSK Sengetøjslager (το αρχικό όνομα του καταστήματος μέχρι το 2001) σε όλη τη Δανία και το 1984 άνοιξε το πρώτο του κατάστημα εκτός των συνόρων της χώρας, στη γειτονική Γερμανία.
Σήμερα ο Όμιλος JYSK αποτελείται από περισσότερα από 3.000 καταστήματα στις παρακάτω 50 χώρες σε όλο τον κόσμο: Δανία, Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Πολωνία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Ουγγαρία, Ολλανδία, Σλοβακία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ισλανδία, Καναδά, Γροιλανδία, Νήσοι Φερόες, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Ουκρανία, Κόσοβο, Βουλγαρία, Καζακστάν, Ρουμανία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Σλοβενία, Βόρεια Μακεδονία, Κροατία, Ιταλία, Ισπανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Σερβία, Αρμενία, Μαυροβούνιο, Ελλάδα, Αλβανία, Βιετνάμ, Μάλτα, Πορτογαλία, Γεωργία, Λευκορωσία, Τατζικιστάν, Μολδαβία, Βέλγιο, Κουβέιτ, Ντουμπάι, Ταϊλάνδη, Ιρλανδία και το Αζερμπαϊτζάν.