Breaking news

Θέσεις εργασίας
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουλίου, από την Επιτροπή Επιλογής του ΑΣΕΠ οι τελικοί προσωρινοί πίνακες κατάταξηςτης προκήρυξης 2Ε/2022 για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, δύο θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.), πρώην Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Τα αποτελέσματα που εκδόθηκαν σήμερα αφορούν την πλήρωση 2 θέσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο γνωστικό αντικείμενο «Πληροφορικής» (κωδικός θέσεων: 10008).

Από το ΑΣΕΠ έχουν δημοσιευθεί οι τελικοί προσωρινοί πίνακες κατάταξης, προσληπτέων αλλά και αποκλειομένων, για τυπικούς λόγους

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι υποψήφιοι στον «Τελικό Προσωρινό Πίνακα Αποκλειομένων για τυπικούς λόγους» εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ, από την 12η Ιουλίου 2024, ημέρα Παρασκευή, ώρα 08:00 έως και την 22α Ιουλίου 2024, ημέρα Δευτέρα, ώρα 14:00, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), ακολουθώντας τη διαδρομή: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → Ένσταση.

Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται για λόγους νομιμότητας και όχι για την ουσιαστική εκτίμηση της Επιτροπής. Με την ένσταση δεν μπορούν να προβληθούν λόγοι που θα μπορούσαν να έχουν προβληθεί στο προγενέστερο στάδιο της ανάρτησης των αρχικών πινάκων.

Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης, προσληπτέων και αποκλειομένων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων.

2Ε/2022 ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΘ 10008

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις