Breaking news

ΑΣΕΠ Νοσοκομεία
A

Άνοιξε σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 8:00 το πρωί, η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ για τη υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στην προκήρυξη 2Κ/2024 για την πλήρωση 817 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (ΝΠΙΔ).

Οι υποψήφιοι, αφού βεβαιωθούν ότι έχουν κάποιο από τα πτυχία, τότε πρέπει να προχωρήσουν και να ελέγξουν αν έχουν όλα τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα που ζητούνται. Για παράδειγμα στην εν λόγω προκήρυξη ένα πρόσθετο απαραίτητο προσόν που ζητείται σε πολλές ειδικότητες είναι η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, και γ) υπηρεσιών διαδικτύου. Μόνο στην golearn προλαβαίνετε να πάρετε και Πιστοποίηση Υπολογιστών άμεσα και ΕΥΚΟΛΑ. Λάβετε ΕΔΩ το ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ της Πιστοποίησης Υπολογιστών ELIC εύκολα και ευέλικτα  (Μόνο 85 ευρώ) σε 2 μόλις ημέρες

Αφού σιγουρευτείτε ότι έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα αλλά και τα «χαρτιά» που τα αποδεικνύουν προχωράτε στην αίτηση. Προσοχή, πριν από την αίτηση σας πρέπει να εκδώσετε παράβολο ύψους τριών ευρώ προκειμένου να μπορέσετε να την οριστικοποιήσετε. Δείτε ΕΔΩ πώς θα εκδώσετε το παράβολο των 3 ευρώ.

Δείτε ΕΔΩ εδώ όλο το κείμενο της προκήρυξης 2Κ/2024 και τις ειδικότητες που ζητούνται

Δείτε ΕΔΩ το ΦΕΚ με αλλαγές της τελευταίας στιγμής που δημοσίευσε το ΑΣΕΠ

Τι δίνει +90 μόρια

Στα ακαδημαϊκά κριτήρια, μοριοδοτείται και η γνώση της ξένης γλώσσας και μάλιστα μπορεί να εκτοξεύσει τους υποψηφίους παρέχοντας τους +90 ολόκληρα μόρια. Αναλυτικά:

  • Άριστη γνώση ξένης γλώσσας - 90 μόρια
  • Πολύ καλή γνώση ξένης γλώσσας - 60 μόρια
  • Καλή γνώση ξένης γλώσσας - 40 μόρια

Μόνο στην goLearn παίρνετε ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ την Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 ημέρες από όπου και αν είστε στην Ελλάδα

ΧΩΡΙΣ προφορικά ΧΩΡΙΣ Έκθεση σε 2 ημέρες στα χέρια σας (ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ)

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις