Breaking news

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου, από το ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 2Κ/2023, για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 10 θέσεων μόνιμου προσωπικού, σε 4 επιμελητήρια της χώρας και συγκεκριμένα:

  • Στο Επιμελητήριο Ημαθίας
  • Στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων
  • Στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης
  • Στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 2Κ/2023 προβλέπει την πλήρωση 72 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε έξι επιμελητήρια της χώρας. 

Τα αποτελέσματα που εκδόθηκαν σήμερα από το ΑΣΕΠ αφορούν υποψήφιους των κλάδων Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

2Κ/2023 Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση και την υπ’ αριθ. 2/2020 γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

  • Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση και
  • Τα στοιχεία ταυτοποίησης των υποψηφίων που εμπίπτουν σε ειδικές κατηγορίες δεδομένων εμφανίζονται με αστερίσκους. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.

Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

2Κ/2023 Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις