Breaking news

Υπουργείο Μετανάστευσης
A

Το ΑΣΕΠ καλεί έναν υποψήφιο της προκήρυξης 2Κ/2022, να υποβάλλει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων της προκήρυξης, για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 177 θέσεων, μόνιμου προσωπικού, του κλάδου ΔΕ στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 2Κ/2022 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 473 θέσεων, μόνιμου προσωπικού, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Στην συγκεκριμένη πρόσκληση το ΑΣΕΠ καλεί τον υποψήφιο του κλάδου/ειδικότητας ΔΕ Οδηγών, που περιλαμβάνεται, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική του αίτηση στοιχεία, στον πίνακα κατάταξης, στο τέλος του άρθρου του proson, να υποβάλει ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στo παράρτημα ΣΤ΄ της οικείας προκήρυξης.

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών (Β΄ Στάδιο) αρχίζει την Τρίτη, 7 Νοεμβρίου και ώρα 8:00 και λήγει τη Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 14:00. 

Τονίζεται ότι, εάν ο υποψήφιος, που περιλαμβάνεται στον πίνακα που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου του proson, δεν αποστείλει στο ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, θα αποκλειστεί από την περαιτέρω διαδικασία.

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με σχετική σύσταση του υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων, ο υποψήφιος εμφανίζεται μόνο με τον αριθμό μητρώου του, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική αίτηση.

Συνιστάται, επίσης, στον υποψήφιο να μην αναμένει την τελευταία ημέρα για να υποβάλει τα σχετικά δικαιολογητικά καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτών. Το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

  •  Για τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών συμμετοχής, ο υποψήφιος μπορεί να απευθύνεται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100 - Επιλογή 3) τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 14:00 ή ακολουθώντας τον σύνδεσμο: ΑΣΕΠ> Δημιουργία Ερωτήματος > Τεχνικές ερωτήσεις
  • Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή ο υποψήφιος μπορεί να απευθύνεται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100, Επιλογή 2), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00 ή ακολουθώντας τον σύνδεσμο: ΑΣΕΠ> Δημιουργία Ερωτήματος > Γενικές διευκρινίσεις

Ο πίνακας υποψηφίου

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις