Ψάχνετε για εργασία; Θέλετε να εξασφαλίσετε μία θέση για τη θερινή σεζόν του 2023; Το proson.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει ορισμένες από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα με ικανοποιητικές αποδοχές.
Συγκεκριμένα, εστιατόρια σε Μύκονο, Ύδρα και Δορούφι προσλαμβανουν προσωπικό εστίασης για την κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων κατά την τουριστική περίοδο.
Θα προσληφθούν μάγειρες, τυλιχτές και σερβιτόροι με μισθό που μπορεί να αγγίξει έως και τα 3.600€!
Αναλυτικά όλες οι θέσεις εργασίας:
Τυλιχτής με μισθό 3.600€
Εστιατόριο στη Μύκονο δημοσίευσε μία αγγελία εργασίας στην οποία αναζητά τυλιχτή για τη θερινή σεζόν, ενώ προσφέρει αμοιβή 3.600 ευρώ.
Ειδικότερα, η αγγελία αναφέρει πως ζητείται τυλιχτής με εμπειρία για εστιατόριο με σουβλάκι στη Μύκονο.
Οι αποδοχές που προσφέρει το κατάστημα είναι 10 ευρώ ανά ώρα ή συνολική αμοιβή 3.600€. Μάλιστα η αγγελία αναφέρει πως η αμοιβή πως είναι και... «συζητήσιμη».
Σερβιτόρος με μισθό 1.600€
Εστιατόριο στην Ύδρα αναζητά σερβιτόρους για να εργαστούν τη θερινή σεζόν 2023. Ειδικότερα, το εστιατόρια αναζητά σερβιτόρο Α' καθώς και βοηθό σερβιτόρου για άμεση έναρξη.
Η επιχείρηση προσφέρει πολύ καλές αποδοχές, tips, διαμονή, διατροφή, ασφάλιση καθώς και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Ειδικότερα, η αμοιβή που αναφέρει η αγγελία είναι 1.600 ευρώ.
Οι υποψήφιοι που θα στείλουν το βιογραφικό τους θα πρέπει να έχουν εμπειρία σε αντίστοιχη θέση σέρβις, καλή γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας, εμπειρία στο σερβίρισμα κρασιού, δυνατότητα χειρισμού PDA, ευχάριστη προσωπικότητα με συνέπεια, ομαδικότητα και επαγγελματισμό.
Μάγειρας με μισθό 2.400€
Παραθαλάσσιο εστιατόριο που βρίσκεται στην περιοχή Δορούφι Κρανιδίου αναζητά μάγειρα - Chef για εργασία τη θερινή σεζόν 2023. Το Δορούφι είναι οικισμός που υπάγεται στον δήμο Ερμιονίδας στο νομό Αργολίδας στην Πελοπόννησο.
Σύμφωνα με την αγγελία εργασίας, που παρουσιάζει το proson, το εστιατόρια παρέχει ιδιωτική διαμονή σε γκαρσονιέρα, διατροφή, πλήρη ένσημα καθώς και μεγάλο ποσοστό από την κουζίνα.
Ο μισθός που παρέχεται είναι 2.500 ευρώ, ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ελάχιστη εργασιακή εμπειρία σε κουζίνα 5 χρόνια.
Να σημειωθεί ακόμα ότι το εστιατόριο είναι μέλος ομίλου που περιλαμβάνει εταιρεία catering καθώς και άλλα εστιατόρια, οπότε υπάρχει η δυνατότητα να παρέχει εργασία και κατά τη διάρκεια του χειμώνα.