Breaking news

INTIME NEWS
A
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Νέα συλλογική σύμβαση εργασίας (2023-2025), τριετούς διάρκειας, υπέγραψαν ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) ΑΕ και η Ομοσπονδία Φορτοεκφορτωτών Ελλάδος, για τη ρύθμιση των όρων αμοιβής και εργασίας του λιμενεργατικού προσωπικού της εταιρείας.

Ο Πρόεδρος της ΟΦΕ, κ. Συμεών Λευθεριώτης, τόνισε ότι: «Σήμερα με τη Διοίκηση της ΟΛΘ Α.Ε. συμφωνήσαμε στη νέα τριετή ΣΣΕ η οποία είναι αποτέλεσμα θετικής συλλογικής διαπραγμάτευσης και διέπεται από αμοιβαία επωφελείς όρους για όλα τα μέρη. Η διασφάλιση των αποδοχών και των συνθηκών εργασίας του λιμενεργατικού προσωπικού συμβάλλει στην ενίσχυση του αισθήματος εργασιακής ασφάλειας και ειρήνης». 

Από την πλευρά του ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε., κ. Θάνος Λιάγκος, ανέφερε ότι: «η διατήρηση ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας, αγαστής συνεργασίας και παραγωγικού διαλόγου και αποτελεί κύριο μέλημα της ΟΛΘ Α.Ε. Στο πλαίσιο αυτό, η υπογραφή της τριετούς Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με την ΟΦΕ, αναδεικνύει την μεταξύ μας αφοσίωση στη διαρκή ανάπτυξη του Λιμένα Θεσσαλονίκης».

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δημοφιλείς Ειδήσεις