Breaking news

εργασία
A

Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα προσληπτέου, αναπληρωματικών, κατάταξης, κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων),  καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της Προκήρυξης 2E/2021.

Πρόκειται για την πλήρωση 1 θέσης Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού, στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι.Τ.Ε.) Ν.Π.Ι.Δ. – Ινστιτούτο Υπολογιστικών Μαθηματικών (Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας – Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων).

Η πρόσληψη θα πραγματοποιηθεί με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο γνωστικό αντικείμενο «Τεχνικές Συλλογής και Ανάλυσης Δεδομένων Πεδίου στον Τομέα του Περιβάλλοντος ή στη Διαχείριση Περιβάλλοντος».

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στους πίνακες κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων) και αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις

Από αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου και ώρα 8:00 έως και τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 μπορούν να υποβληθούν ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ, ακολουθώντας τη διαδρομή:  Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > ΕΝΣΤΑΣΗ.

Τα οριστικά αποτελέσματα θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων. Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την «επί της ουσίας» κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις