Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία αναζητά νέους υπαλλήλους, ώστε να καλύψουν διάφορες θέσεις εργασίας.
12 Ιουνίου 1963. Λεωφόρος Κηφισού 102. Διογένης Χούρσογλου, Γιώργος Χατζηβασιλείου και Λεονάρδος Μερκάτης, τρεις πρωτοπόροι επιχειρηματίες της εποχής, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ιδρύουν το ζυθοποιείο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.
Στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία εδώ και σχεδόν 60 χρόνια «Παράγουμε ένα Καλύτερο Αύριο», τηρούμε τις δεσμεύσεις μας και συνδέουμε άμεσα την επιχειρηματική μας δράση με τις έννοιες της υπευθυνότητας και της προσφοράς στην εθνική οικονομία, στην κοινωνία και στο περιβάλλον.
Tο 2023 η Αθηναϊκή Ζυθοποιία κλείνει 60 χρόνια παραγωγικής δράσης με συνεχή ανάπτυξη. Η μεγαλύτερη και πιο ιστορική ελληνική βιομηχανία ζυθοποιίας ξεκίνησε την πορεία της με την παραγωγή μιας μπίρας και από τότε εξελίσσεται συνεχώς, διευρύνοντας τη γκάμα των προϊόντων της και ενισχύοντας την παραγωγική της βάση στην Ελλάδα.
Θέσεις εργασίας
- Εκπρόσωποι Πωλήσεων (Σέρρες, Δράμα, Κέρκυρα, Κοζάνη, Φλώρινα, Λάρισα, Ιωάννινα, Σαντορίνη, Μεσσηνία, Τήλος, Σύρος, Μύκονος, ) - Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ, εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων, πάθος για τις πωλήσεις και την επίτευξη στόχων, πολύ καλές διαπραγματευτικές ικανότητες και δεξιότητες επικοινωνίας, ισχυρές οργανωτικές δεξιότητες και δεξιότητες διαχείρισης χρόνου, πολύ καλή γνώση Αγγλικών, γνώση χειρισμού Η/Υ, δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου
- Χειριστής Ζυθοποιείου (Σίνδος Θεσσαλονίκης) - Πτυχίο τεχνολόγου τροφίμων, γνώση των παραγωγικών διεργασιών σε αντίστοιχο κλάδο, γνώση αγγλικής γλώσσας, ευέλικτο ωράριο, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση στον τομέα παραγωγής κατά προτίμηση κλάδου τροφίμων ή ποτών θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν
Για να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις και να υποβάλετε το βιογραφικό σας πατήστε ΕΔΩ.